fcgh
































happy!

livet leker , känner lycka och glädje. lycklig för att jag har dig , lycklig för min familj ,  lycklig för min bästavän , lycklig för att jag är jag ! <3

paus !

dagen har fan varit skit rolig , kind of ! vi dansade på idrotten , debatt på svenskan och jag fick VG+ på min deckare. SKIT GLAD :D! any way ... ,  olle är sjuk idag :( , krya på dig vännen . och föresten så tror jag också att jag börjar bli sjuk för mitt huvud dunkar och min hals gör ont så ont i helvete ! , VEM ÄR DET SOM HAR SMITTAT MIG !!!? UDFHESFIJSGJ :@ ;)
OCH ÖNSKA MIG LYCKA TILL FÖR IMON ÄR DET MOPPEUPPKÖRNING I TRAFIKEN ;oooo ! 

men nu ska vi vara allvarliga !




 jag höver en paus ifrån bloggen, det är ju en hel del som läser mig blogg ( Happy ) men nästan ingen kommenterar ( dåligt ) men nu ska jag i vilket fall som helst ta och " lägga " ner bloggen ett tag , jag vill eller känner inte för att blogga just nu . ska ta en paus och koncentrera mig på att ta tag i mitt liv. så nu kommer bloggen ligga nere ett tag skulle man kunna säga ! kommer börja blogga igen när jag känner för det. 

BYE BLOGGEN <3 !







i know you love me

xoxo





/ Kajsa!


HEMMA :D!

JAG ÄR ÄNTLIGEN HEMMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ SJUKT SKÖNT !
som sagt nu är jag hemma ifrån elida som vi åkte ut på i fredags.
det har verkligen varit en sjukt spännande , rolig och helt sjuk upplevelse men det är skönt att komma hem nu till sängen  , datan , ducshen , TOAN , mamma och pappa <3!
i fedags gjorde vi inte så mycket , åkte buss , var i en kyrka  , var på universeum,  gick ombord, packade upp och bäddade, åt kvällsmat och hade jätte mysig kvällsbön.
på lördagen gick vi i land på någon super mysig ö som jag inte minns namnet på. det var kullerstensgator och jätte mysiga hus.
och idag har vi segalt tillbaks till götet, jag har badat( 8 grader )  och åkt hem med bussen , SJUKT KUL hade vi i bussen , ;) !och massa andra saker såklart  har vi också gjort  men jag orkar inte skiva allting just nu ;)
bilderna kommer nog att finnas på bdb eller så kommer det i veckan ;P
 nu ska jag dra till pappa och sooova !

godnatt !

RSS 2.0