Kläder :) :******

Snälla mamma har bestält domma åt mig så dom kommer nog snart :D




Niiice , vill ha ! Mamma ska beställa snart :D


 Och domma ska jag få i födelesedags present :D KAJSA IS HAPPY !




Love you mami <3



niiceday :)

Niiiicedaay :) förutom kyrkan för den var ganska så  boooring xD Men sen stack jag och sandra hem till mig och var på barnkalas och åt massa glass :P Sen hyrde sandra , jag och olle film , den hette Orphan ! Vädligt konstig film , hahah :D Men bra !
Nu ska jag lägga fram kläder till imon , sen ska jag städa mitt rum och sen ska jag dejta min kudde för imon blir det upp tidigt ,, back to skolan :P

Godnatt
¨


/ Cake

Kyrkan next ;)

Kaaaajjjsssa is HAPPY :) Fråga mig inte varför för jag har INGEN ANING :D Kanske för att jag har den bästa familjen och släkten på jorden och för att jag snart ska träffa mina underbara poolare :D  That make's me Happy i think :) ! 

Nu stiiicker jag till kyrkan  , vilket är mindre kul! Men något som måste göras !




Ciao Biitches

/ Cake


Kollar Crocodile Dundee 2 =)

Fick nyss en bok av mami <3 lyckligt lottad heter den :) Verkar bra , well i think so xD!

Nu ska jag kolla på film !

 

So long , vi hörs imon :)

 

Puss


Sandra idag :*

Var med sandra idag då :) Mycket trevligt , har inte hunnit träffa henne på hela lovet :O Vi hade iaf väldigt kul ( som alltid ) Vi bakade kladdkaka och kollade lite tv sen kom mamma hem och då hjälpte vi till med att fixa kalaspynt till lillsyrrans paarty imon :) Skit kul var det och det blev jätte fint !
Nehepp nu ska jag kolla melodifestivalen , helt själv denna lördag , utan olle :( <3

Vi höres :*

myssdag med isä <3

Dagen var varit super fiine :) mysss med isä <3 Jag gick upp runt kl halv 12 kanske !? No idea , aja jag åt iaf frukost och den bestod av ägg och bacon , muma:) Sen kom issa och vi snackade och kollade lite tv och långt om länge så orkade vi resa på oss och gå till affären ;D haha där vi pratade svenlich så det tog sin lilla tid , haha !:P Men innan vi gick till äffären så gick vi imon min papi som var så snäll ( som vanligt ) så jag fick lite pengar så jag kunde köpa efterrätt , sen stack vi hem till min moomi och det var tänkt att vi skulle städa och sen skulle jag gå hem med isä och hjälpa henne med maten men jag var tvungen att städa toan, Lillebrors rum och trappan så isä fick gå hem till sig och börja med maten helt själv medans jag städade klart vilket också tog sin lilla tid xD Så jag hann tyvärr inte hjälpa till med maten så jag kom till dukat bord och maten var väldigt gooodi kan jag säga er :D Sen gjorde vi typ milkshake med hallon , vanlijglass, och blåbär :) Myycket musmigt :) Kort och gott så har det varit en super duper kul dag :) Tack isä , Love u <33

Leka med Isäääää Darling :D<33

Juust nu kollar jag på ztv , dricker juice och äter ballerina kex och blir fet :) Occcch väntar på min darrrling som jag inte har träffat på i stort sett 2 veckor :O Helt sjukt med tanke på att vi bor grannar  , ahahahaha :D Men nu ska jag leeeka med darling issäää :D

Återkommer senare :DDDDD


Cakkeisahapppigirl :)





Love / Cake


Shopping och bio med syrran och mami <3

Kollade nyss färdigt på vampire diaries , skir bra serie (y)
Dagen har varit bra , jag gick upp tidigt och fixade mig , sen körde mamma mig och syster till halmstad men körde sedan vidare till helsingborg och lämnade lillebror till mormor och morfar, han ska vara på lite semseter hos dom så dom hämtade honom där :P Och medans hos gjorde det köpte jag och syrran lite kläder :) , Mycket nöjd med mina köp :)
Sen kollade vi på bio , det regnar köttbullar :D haha jag är lite som jag är helt enkelt :) Den var myssig och det var min humor på topp ! ;D Love you sis and moomi <3 :* Imon bilr det till att sova hos pappi och leka med isä på dagen :* <3




/ Cake


Farfar <3!

Idag skulle farfar fyllt 86 :'( . Jag saknar dig så det gör ont. , det känns så tomt och konstigt. Jag kommer ihåg dagen du död som om det vore igår , jag kommer ihåg allt ledsamt och alla trårar men jag kommer ihåg ditt skratta och ditt leende också. Saknar dig Farfar . Grattis på fördelsedagen !


Hos mamma <3

Jag droog till loppan igår kväll :D Vi kollade på tatanic :D Love that movie ! <3 Den är så fin och vacker och hemsk på samma gång , så där satt vi med chips , läsk och godis och snyftade. hihi (a) Men när vi hade torkat våra tårar och jag insett att han i filmen är ganska liite snygg xD Loppis övertygade mig =) Men sen kollade vi på nån film om en kille som alla ville ha sex med för efter som hade haft sex med honom så hittade dom sin " äkta kärlek" typ för att det  är någon som förhäxade honom när dom var små bara för att han inte ville visa sin snopp för henne , HAHAHAHAH , Den filmen var verkligen min hurmor när den är på topp, aja han belv iaf kär i en tjej och sen typ tog hon bort förhäxningen och han fick sin tjej :) aja svårt att förklara xD Sen pratade vi massa minnen , loppis är nog den jag har flest minnen med , vi har gjort i stort sett allting tillsammans ! Gumman du ska veta att jag saknar dom gammla goda tiderna med dig , saknar det verkligen. Men dom kommer alltid att finnas i mitt hjärta och i huvudet , i minnet.<3
 Vi snackade fram till typ kl 1 sen somnade vi båda som stockar. Fick gå upp ganska tidigt för att släppa ut hästarna :) ! <3 Sen kom pappi och hämtade mig . Tack för en rolig och trevligt kväll/natt :) <3 Älskar dig bästis







loppan sen <3

Just nu ligger jag i min säng och kollar på peter pan , den som inte är tecknad , and i love the movie. Älskar den , haha jag kommer ihåg första gången jag såg den tillsammans med johanna och sen när vi skulle sova lyssnade vi och vi trodde att peter pan skulle komma och hämta oss :')
Men nu ska jag fiixa mig sen ska jag äta och sen drar jag nog till loppan <33 :*

se ya bitches :*




/ Cake


Bästa Helgen ♥

Lördagen spenderades som sagt med bästa olle <3 , vi gjorde mat , kollade melodifestivalen , kollade på en film som hette typ prinsessan eller nåt och var helt OK :) Sen typ halv ett kom jag på att jag var sugen på milkshake , så vi gjorde blåbärsshhake :D hihi ! Sen pratade vi , alltid lika skönt att prata av sig med någon som lyssnar och fförstår . Vi snackade fram till kl 7 på morgonen;D Söndagen handlade vi mat sen stack olle hem och jag åkte till ljungby och bowlade ( stavning ?? ). Det jag jätte kul , både att bowla och umgås med hela min famllij för en gångs skull :) Och ingen bråkade och alla hade kul , och det är typ första gången sen mamma och pappa skilde sig för typ 4 år sen eller nåt ;S . Och jag trodde att jag söög å det menjag var faktikt väldigt bra ! Kom 2 efter pappa som vann :)  Och sen stack jag hem till mamma och sov här !
Nu ska jag vara snäll och duktig och baka en kladdkaka till familjen , hahah får väl se hur det går ;D



Caiobella

Melodifestivalen-myss med bästa olle <3 !

Olivia kom hit typ kl 5 sen hade vi mjöölkrig medans vi gjorde pizzadegen, sen gjorde vi super fina pizzor :D Gjorde även en fin liten pizza till min älskade syster som har gått hem till pappa så nu sitter jag och olle med fyra enorma pizzor och coola med en klick tidning och kollar på melodifestivalen :D Sen sover min älskling över här :D Skit mysigt !
Våra kvällar blir alltid lyckade och roliga . Älskar dig bästis !<3


Lördag !! =)

Vaknade upp idag halv nio och hade skit ont i magen , och gissa ! Haha bara tjejer som kan förstå smärtan xD . åHHHH ! Kajsa Blev ARG ! aja sen typ käkade jag frukost och tog en alvedon, Sen fixade IDA ( världens super bäsaste kusin <3 ) min blogg :D Visst är den fiin !? :) Jag älskar iaf den :D Well I'm in love with ..... My blogg :D haha !
och nu är klockan 12 på ett ungefär och jag har precis tagit på mig vettiga kläder , fixat håret och smiket ! (a) . Nu ska jag och Olle lillebror så till affären och jag ska köpa mat till ikväll inför myyspyys med Olle bästis <3 Och min lillebror Olle ska köpa lördagsgodis så nu ska vi ut i kylan :)

 

Hoppas att ni får en bra Lördag ! :)


Flirting with Forty =)

typ inte inte så mycket iddag , stresssdag !
Nu ska jag snart soova ! Men först så ska jag kolla färdigt på Flirting with Forty   , nån serie tror jah eller vet inte . Skit bra ialla fall  :D

 

Nattinatti


Stressdag !

What if I'm fallin' for a heartbreaker?
And everything is just a lie

  • dsc_1368

  • Hos Olle <3

    Skit dag ! Trååkig dag ! Bråkat med massa , Gråtit en hel del ! Mår verkligen inte alls bra !
    Men Clara  , Olle och Sandra finns alltid där för mig och gör mig glad och får mig att le igen ! Alltid !
    Älskar er mer än någonting annat . Ni fattar inte vad ni betyder för mig ! Ni är mitt allt . Ni finns där och hjälper mig upp när jag har trillat . Tack !

     

    Jag kan inte hjälpa det . Men det känns bara så bra. Du är så bra ! det pirrar i hela kroppen . det bara är så


    Nu ska jag och Olle kolla tv . Se ya bitches


    Love Cake


    Happy Valentines Day <3

    Glad alla Hjärtansdag allihop =)

    Ligger i min säng och läser Sjöjungfrun och är skiit trött.
    Det blev ganska sent igår , var hos olle . Vi myyste och kollade på melodifestivalen :) Sen skulle vi göra popcorn och så började hela jävla micron brinna och expolderade nästan . Skit läskigt ! Det var en knasig betydelsefull och myycket rolig kväll . Tack gumman för att du alltid finns när jag behöver prata ! <3
    Som sagt så gick vi och la oss ganska så sent . Idag på morgonen så fick jag väärldens gulligaste nalle av Olle . Älskar dig vännen <3!
    Sen åkte jag till hylte och kollade på Olle och isa's dansuppvisning . Dom var sjukt bra ! värsta proffsen ju . Jag började tillo med gråta för att jag var så stolt över dom :) !
    Nu ska jag snart äta gott med familjen , Dagen kunde inte varit bättre ! * HappyFace* :D




    Konfa

    Nu sticker jag snart till konfan :) , Måååste verkligen snacka med Olle ! shit ! <3
    Imon är det alla♥dag !
    Och då åker jag till hylte och kollar på Olles och Isa's Dansuppvisning :*



    // Cake

    Skaffat Blogg Bitches <3

    Nu har Caaaake också skaffat blogg , så jag kan skiva av mig lite så slipper ni mconfusedig på bilddagboken ;)


    Välkommen till min nya blogg!


    RSS 2.0